Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:




IDL001 -


CPU:I5-2500 四核四线程
内 存:8GB
硬 盘:2*500G
端口:100M
带宽:100M
流量:20T/月
IP:1个
价格:1299/月




IDL002 -


CPU:i7-4770 四核八线程
内 存:16GB
硬 盘:2*500G
端口:100M
带宽:100M
流量:20T/月
IP:1个
价格:1599/月




IDL003 -


CPU:i7-3770 四核八线程
内 存:8GB
硬 盘:2*500G
端口:100M
带宽:100M
流量:20T/月
IP:1个
价格:1799/月




IDL004 -


CPU:E3-1230 四核八线程
内 存:8GB
硬 盘:2*2T
端口:100M
带宽:100M
流量:20T/月
IP:1个
价格:2099/月




IDL005 -


CPU:Dual E5-2620十二核二十四线程
内 存:16GB
硬 盘:2*1T
端口:100M
带宽:100M
流量:20T/月
IP:1个
价格:4099/月




Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (3.227.0.150) од која сте и најавени.